Wat moet ik doen met een activeringscode?

Jaarlijks ontvangt u van de Belastingdienst een brief 'Registratie machtiging intermediair goedkeuren'. In deze brief staat dat wij toestemming vragen om uw fiscale gegevens in te mogen zien. Deze brief bevat een activeringscode, wanneer wij deze code van u ontvangen geeft u ons hiervoor toestemming.

Beperkt geldig

De codes zijn een beperkte tijd geldig, daar willen wij u verzoeken de formulieren met codes zo snel mogelijk naar ons te sturen, te e-mailen of langs te brengen.

Toestemming intrekken

Wilt u geen toestemming aan ons verlenen? Dan hoeft u niets te doen, zolang wij de activeringscode niet hebben kunnen wij niet bij uw gegevens.

shield Vragen over de activeringscode?

Bel ons of vul onderstaand formulier in.

[contact-form-7 id="5" title="Landing Form"] Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?