Wat is belangrijk als ik een bedrijf start?

Bij het opstarten van een bedrijf komen veel verschillende dingen kijken. Start u een B.V. of eenmanszaak op of neemt u een bestaand bedrijf over? Wat zijn de voordelen van het één ten opzichte van het ander?

Maak een ondernemersplan

Met een goed ondernemersplan en aanvullend een winstprognose kunt u dit soort keuzes veel beter maken. U heeft dan namelijk al nagedacht over hoe u gaat starten, wat er allemaal nodig is om de winstprognose te halen en of er op korte termijn personeel bij komt. Natuurlijk scheelt het ook per type bedrijf wat er precies nodig is, maar we kunnen toch wel zeggen dat een goed ondernemersplan echt de basis is. Vul dit aan met een winstprognose en u kunt goed voorbereid starten met een eigen bedrijf.

Risico's

Bij iedere vorm van ondernemen zijn er risico's. Probeer van te voren zoveel mogelijk de risico's in kaart te brengen. Dat kunnen financiële risico's zijn door bijvoorbeeld een faillissement, maar het kan ook gaan om arbeidsongeschiktheid.

Inschrijven

Heeft u goed nagedacht over uw bedrijf? Dan is het tijd om u in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ieder bedrijf moet namelijk verplicht ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

shield Hulp nodig bij uw bedrijfsplan?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

[contact-form-7 id="5" title="Landing Form"] Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?