Vacature Assistent Accountant MKB

Wij zijn een vernieuwend en ambitieus accountants- en belastingadvieskantoor met de focus op vooruitgang, ook jouw vooruitgang! Daarom zoeken wij altijd naar mensen, nieuwe mogelijkheden en technologieën om ondernemers zo goed en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Op het juiste moment voorzien wij hen van de beste bedrijfsinformatie en inzichten. Om hiermee samen met de ondernemer de juiste beslissingen voor de toekomst te kunnen nemen.

Ons motto: “Het beste resultaat bereiken we samen”

Dit bevorderen we door met ons getalenteerde team harmonieus samen te werken en daarbij onze kernwaarden Respect, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Openheid hoog te houden.

Wij blijven volop in beweging! Door verdere groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar een ervaren

Assistent Accountant MKB  (32-40 uur)

Jij bent zelfstandig en wilt graag aan de slag met interessante MKB klanten. Je wilt jezelf zijn in een plezierige kleinschalige werkomgeving. Je bent ambitieus en wilt doorgroeien naar MKB adviseur.

We zijn op zoek naar jou en hebben deze mooie baan voor je als jij:

 • Een nieuwe stap in je carrière zoekt.
 • Overtuigingskracht hebt en ondernemend bent.
 • Flexibel bent en goed kunt samenwerken.
 • Leergierig bent en je graag verder wilt ontwikkelen in je adviesrol.
 • Een hbo-opleiding hebt in accountancy.
 • Beschikt over werkervaring in de accountancy voor het MKB.

Wij bieden je

De mogelijkheden om te werken in een moderne digitale werkomgeving, zowel voor thuis als op kantoor, met een team leuke collega’s.

Opleidingsmogelijkheden op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak zodat je op termijn kunt uitgroeien tot Adviseur MKB.

Natuurlijk bieden wij een marktconform salaris en een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij de functie.

Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Corné van Erkelens

Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar secretariaat@van-erkelens.nl of via de website https://van-erkelens.nl/solliciteren/

 

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

 • Michelle Burgers
 • Virtueel Assistent

We zijn al sinds 2014 klant bij van Erkelens, hier wordt je totaal ontzorgd in je administratie en daarnaast denken ze ook heel goed met je. Zo hebben wij totaal geen omkijken en kunnen wij doen waar wij echt goed in zijn! Ik beveel van Erkelens dan ook aan iedereen aan. Probeer het en ervaar zelf zou ik zeggen:).

 • Fatih Kilic
 • Huqson

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

 • Rita Sarani
 • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?