arrowBack
linkedin

Riet de Graaf

Assistent Accountant

linkedin

Riet -- Geduldig

Het mooiste aan mijn werk vind ik de contacten met klanten. Ook het controleren van administraties, zodat een jaarrekening zo efficiënt mogelijk samengesteld kan worden, doe ik graag. Hierbij kan ik mijn analytische vaardigheden goed inzetten. Omdat de technologische ontwikkelingen rondom administreren volop in beweging zijn komen er steeds meer mogelijkheden om administraties digitaal aan te leveren en te verwerken. Ik vind het leuk om klanten te begeleiden in het proces om hun administratie te digitaliseren.

Mijn toekomst

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de groei van ons kantoor en daarbij ook mijzelf blijven ontwikkelen.

Mijn wereld

Bezig zijn met de dingen rondom mijn gezin en familie vind ik het belangrijkst. Daarnaast wil ik graag een steentje bijdragen in kerk en maatschappij. Als er dan nog tijd overblijft voor het lezen van een boek of iets creatiefs maakt mij dat een gelukkig mens.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?