arrowBack
linkedin

Rianne Visser

Assistent Accountant

linkedin

Rianne - - Assertief

Iedere ondernemer heeft zijn eigen specialiteiten; mijn specialiteit is het samenstellen van jaarrekeningen. Omdat elke onderneming weer anders is, maakt juist dat mijn werk heel divers. Het is mooi om te zien hoe ondernemers met hun onderneming bezig zijn en zich daar in ontwikkelen en groeien. Die ontwikkelingen gaan ook door op administratief gebied. Naast het samenstellen ben ik ook actief met het inrichten en verbeteren van de digitale administratieve processen. Ik vind het leuk om met deze dingen bezig te zijn en wil u als cliënt zoveel mogelijk hierin betrekken. Tegelijkertijd heb ik ook uw hulp nodig, om samen tot een mooi resultaat te komen.

Mijn toekomst

Omdat de werkzaamheden en de processen altijd in ontwikkeling zijn, betekent het ook dat er af en toe cursussen en opleidingen moeten worden gedaan. Om onder andere u als klant goed te kunnen bedienen en te ondersteunen waar dat nodig is.

Mijn wereld

Naast mijn werk is er ook tijd voor andere leuke dingen, zo vind ik het heerlijk om te zingen. Op koor laat ik dan ook graag mijn sopraanstem horen. Verder probeer ik mooie reizen te maken, en daar van Gods prachtige schepping te genieten.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?