arrowBack
linkedin

Maurice van Es

Salarisspecialist

linkedin

Maurice - - Positief

Samen met anderen naar een oplossing zoeken die binnen de kaders van de mogelijkheden aanwezig zijn. Daarbij ga ik uit van ieders kwaliteiten en mogelijkheden om zo tot een goede uitkomst te komen. Met een positieve houding wil ik samenwerken met anderen door middel van actie en interactie met een vleugje humor.

Mijn toekomst

De kwaliteit van de werkzaamheden op een hoger niveau brengen, niet alleen bij mijzelf als handige uitgangspunten, maar ook in de systemen / applicaties waarmee we werken. Met als uitgangspunt dat we altijd mensen blijven. Daarnaast uiteraard gezond blijven en genieten van de dag en dagen die we krijgen, zowel in mijn werk als met mijn gezin. Want toekomst begint niet bij de aow-gerechtigde leeftijd maar nu, over een uur, vandaag, morgen….

Mijn wereld

Mijn wereld is een actief leven waar ik positief in wil staan, samen met anderen; als belangrijkste mijn gezin en naaste familieleden. Ik vind het belangrijk op je naaste te letten en iets terug te doen voor de samenleving, voor zover het binnen mijn mogelijkheden past. Naast mijn werk ben ik graag buiten, door te wandelen (GPS tochten te maken) of lange afstanden te fietsen. Hierdoor kan ik het mooie van de wereld zien en ontdekken met een beperkt aantal middelen.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?