arrowBack
linkedin

Jolinde van Zwolle

Assistent Accountant in opleiding

Jolinde - - Ambitieus

Ik heb bij Van Erkelens de kans gekregen om werken en studeren te combineren. Hierdoor kan ik de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Ik vind het erg leuk om op deze manier te leren en ervaring op te doen in de accountancybranche.

Mijn toekomst

Ik hoop mijn studie tot assistent accountant succesvol af te ronden en mij te ontwikkelen binnen dit leuke team. Daarnaast heb ik de ambitie om verder te studeren en mijn kennis en ervaring te verbreden in dit vakgebied.

Mijn wereld 

Naast mijn studie en werk omring ik mij graag met mijn familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om er op uit te gaan en creatief of sportief bezig te zijn. Mijn grootste passie is synchroonzwemmen, ik ben daarom ook vaak in het zwembad te vinden.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

We zijn al sinds 2014 klant bij van Erkelens, hier wordt je totaal ontzorgd in je administratie en daarnaast denken ze ook heel goed met je. Zo hebben wij totaal geen omkijken en kunnen wij doen waar wij echt goed in zijn! Ik beveel van Erkelens dan ook aan iedereen aan. Probeer het en ervaar zelf zou ik zeggen:).

  • Fatih Kilic
  • Huqson

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?