arrowBack
linkedin

Jolanda Priem

Administratief en secretarieel medewerker

linkedin

Jolanda - - Sociaal

Ik houd van contact met andere mensen en ik ben mensen graag van dienst. Mijn werk sluit hierbij prima aan. Ik verwerk administraties, verzorg voor een aantal klanten de facturatie en het debiteurenbeheer en ik werk als back-up voor het secretariaat. Regelmatig ben ik dan ook het eerste aanspreekpunt voor de mensen die contact met ons opnemen.

Ooit ben ik bij Van Erkelens begonnen als secretaresse. In de loop van de tijd heb ik ook geleerd om financiële administraties te verwerken. Inmiddels is er een collega gekomen voor het secretariaat. Omdat ik haar vervang bij afwezigheid en bijspring bij grote klussen blijft mijn werk steeds afwisselend en interessant. Deze afwisseling in werkzaamheden past helemaal bij mij.

Mijn toekomst

Als kantoor proberen we voorop te lopen in het gebruik maken van digitale oplossingen, waardoor we steeds beter kunnen werken en met onze tijd mee gaan. Ik blijf me hierin graag ontwikkelen, zodat we onze klanten steeds beter van dienst kunnen zijn. Ik word blij van mijn verschillende werkzaamheden en ik verwacht dat ik dit zo nog lang blijf combineren.

Mijn wereld

Mijn gezin is het allerbelangrijkste in mijn wereld. Ik vind het heerlijk met man, kinderen en hond een flinke wandeling te maken, een middag met de kinderen te knutselen, samen uit eten te gaan. Daarnaast zijn sociale contacten buiten mijn gezin voor mij ook erg belangrijk. Die vind ik binnen onze familie, vriendenkring en kerk, maar zeker ook op mijn werk. Het draait niet alleen om mijn wereld, daarom vind ik het ook belangrijk klaar te staan voor anderen die op welke manier dan ook mijn hulp kunnen gebruiken.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?