arrowBack
linkedin

Geralde van der Snel

Secretaresse

linkedin

Geralde - - Nuchter

Ik vind het erg leuk om mijn collega's te helpen waar dat ook maar nodig is en het liefst in het belang van de klant. De ene keer doe ik dat door een jaarrekening netjes te verwerken en naar u toe te sturen, dan weer door te zorgen dat de kantinevoorraden op peil blijven en weer een andere keer door verschillende administratieve werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor is mijn werk erg afwisselend en elke dag weer anders. Ik kan genieten van wat hectiek, ik blijf wel rustig. Klantcontacten vind ik erg leuk, u treft mij aan de balie en aan de telefoon. Natuurlijk zorg ik graag voor een vers kopje koffie of thee.

Mijn toekomst

Ik focus me op brede inzetbaarheid, zodat ik klanten en mijn collega's nog beter kan ondersteunen. Daarom vind ik het belangrijk om me te verdiepen in verschillende opleidingen, werkzaamheden en mogelijkheden op ons kantoor. Op dit moment is het vooral secretarieel en administratief. Met aanvullende opleidingen hoop ik door te groeien en mijn kennis en ervaring nog beter voor u te kunnen inzetten.

Mijn wereld

Natuurlijk is het leven niet alleen maar werken. Na het werk ben ik graag in de buitenlucht; ik maak graag lange ritten in het bos met mijn paard, vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken in binnen- en buitenland en rij graag over slingerige weggetjes met mijn motor.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?