arrowBack
linkedin

Fleur Berkhof

Accountant in opleiding

Fleur - - Nauwkeurig

Na het afronden van de opleiding accountancy in februari 2023, heb ik nu de kans gekregen om de opleiding tot MKB-accountant te volgen. Ik volg deze studie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik hoop mijn kennis en ervaring te verbreden en mijn weg te vinden in dit leuke team.

Mijn toekomst

Als net afgestudeerde assistent-accountant hoop ik, de opgedane ervaringen toe te kunnen passen in het praktijkleven. Ik zal eerst het theoretische gedeelte gaan volgen van de opleiding tot MKB-accountant, daarna zal het praktijk gedeelte volgen. Daarnaast wil ik graag leren van mijn collega's om zo de fijne kneepjes van het vak te leren

Mijn wereld

Naast werken en studeren vind ik het heerlijk om sportief bezig te zijn. Mijn hoofd leeg maken na een werk- of schooldag doe ik het liefst door paard te rijden, dat is mijn grootste passie. Regelmatig neem ik deel aan wedstrijden waar vaak de hele familie te vinden is. Als ik niet aan het paardrijden ben, kan het zijn dat ik in de sportschool zit. Ik houd echt niet van stilzitten. Daarnaast vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?