arrowBack
linkedin

Feike Koops

AA | RB

linkedin

Feike - - Betrouwbaar

Met 15 jaar ervaring als accountant bij een gerenommeerd accountantskantoor, gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf, ken ik de kneepjes van het vak. Deze ervaring zal ik gebruiken om samen met u het beste uit uw onderneming te halen. Mijn kracht ligt in het opbouwen van een duurzame relatie met de klant. Ik probeer in het contact met klanten altijd een goede sparringpartner te zijn en u goed van dienst te zijn op het gebied van accountancy- en fiscale vraagstukken.

Ook houd ik ervan collega’s te helpen en te coachen daar waar nodig, zodat we gezamenlijk een goede dienst kunnen verlenen.

Mijn toekomst

Het is belangrijk om in de snel veranderende financiële wereld de kennis op peil te houden of  te verbreden, daarom heb ik met veel interesse de opleiding Register Belastingadviseur gevolgd.

Mijn wereld

In mijn wereld speelt naast mijn werk ook mijn gezin een belangrijke rol. Daarnaast beoefen ik de hardloopsport in verenigingsverband, bij atletiekvereniging “De Gemzen”. Om naast gezelligheid ook enkele doelstellingen te behalen, trainen we met elkaar voor een aantal wedstrijden per jaar.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?