arrowBack
linkedin

Esther Krijgsman

Belastingconsulent

linkedin

Esther - - Communicatief

Zowel in mijn werk als in mijn privé leven kan ik goed en gemakkelijk met mensen omgaan. Ik ben altijd bereid om anderen te helpen en uitleg te geven. Dit is zeker in mijn werk als belastingconsulent een must, om zo het nogal ingewikkelde belastingstelsel handen en voeten te geven voor onze klanten en mijn collega's.

Mijn toekomst

Ik hoop mezelf in de toekomst nog verder te kunnen ontwikkelen op belastinggebied om zo het belastingstelsel vingers en tenen te geven. Op deze manier hoop ik onze klanten nog beter te kunnen aanbevelen op fiscaal gebied.

Mijn wereld

In mijn wereld is mijn werk een belangrijk onderdeel, maar iets wat nog veel belangrijker is in mijn wereld is hetgene waar ik het meest van geniet, dat is mijn rijkste bezit: mijn gezin. Ook hier in ben ik dagelijks bezig om voor mijn kinderen de wereld om hen heen handen en voeten te geven en ze daarin wegwijs te maken.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?