arrowBack
linkedin

Corné van Erkelens

RB | MfN

linkedin

Gedreven en ondernemend

Ik ben gedreven in de dingen die ik leuk vind. Kansen omzetten in resultaten, hierin ligt mijn passie. Met en voor elkaar het beste uit organisaties en mensen halen geeft veel voldoening. Dit geldt zowel voor werkzaamheden voor onze relaties als voor activiteiten binnen onze eigen onderneming. Met een ondernemende houding en een flinke dosis ervaring ben ik in staat om in alle rust te analyseren, te (re)organiseren en te motiveren. Voor onze relaties ben ik er graag als coach en collega ondernemer. Naast Register Belastingadviseur ben ik actief als mediator, met als specialisatie familiekwesties.

Mijn toekomst

Ondernemen, inspireren en creëren binnen de snel veranderende omgeving van onze werkgebieden. Blijven innoveren en zoeken naar het optimaliseren van processen binnen onze branche. Focussen op mogelijke resultaat- en kwaliteitsverbeteringen voor ondernemers binnen hun organisaties. Dit met het meest waardevolle bedrijfskapitaal van ondernemingen: de mens.

Mijn wereld

Ik geniet van mooie momenten. Dit geldt zowel voor de momenten in het zakenleven als de momenten binnen ons gezin. In mijn wereld is ons gezin de basis. Naast deze genietmomenten ben ik er graag voor anderen. Maatschappelijke betrokkenheid vanuit een christelijke levensvisie in onze samenleving is voor mij een rode draad in het leven. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag buiten. Ook combineer ik het nuttige met het aangename. Dat geldt zeker voor culinaire genietmomenten. Een beetje Bourgondiër mag je mij wel noemen.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?