arrowBack
linkedin

Adri Brendeke

Assistent Accountant

Adri - - Doener

Voor mij is het belangrijk om administraties zo goed mogelijk te verwerken door de puntjes op de i te zetten. Ik haal er veel voldoening uit wanneer ik uw administratie zo verwerk, dat u er niet meer naar om hoeft te kijken. Bijkomend voordeel is dat we uw jaarstukken zo heel efficiënt samen kunnen stellen. De combinatie van getallen en het hebben van klantcontact vind ik het mooiste aan mijn werk.

Mijn toekomst

Het blijven ontwikkelen van mijzelf om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen is voor mij een pré. Ik wil zowel ontwikkelen op financieel gebied als op het technische gebied voor de software die u en ik beiden gebruiken.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?