Zoek jij een leerzame stage?

Wij bieden jaarlijks diverse stageplekken aan voor scholieren die graag willen werken op een accountantskantoor. De stageplekken zijn bij ons vooral te vinden op de afdeling administratie en samenstel. We bieden zeer leerzame stages, waarbij kennis gemaakt wordt met verschillende onderdelen binnen ons bedrijf. Elke stagiair begeleiden wij met de grootst mogelijke zorg, zodat de stageperiode met veel meer kennis afgesloten kan worden. We bieden je een prettige werkomgeving met fijne collega's, die jou de kneepjes van het vak willen leren.

shield Solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wie weet bent u de volgende stagiaire!

  Kies bestand of sleep het bestand

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat vinden wij belangrijk

  Bij ons werken behulpzame en vriendelijke collega's die altijd voor elkaar klaar staan. Wij leren van elkaar, mogen fouten maken en zullen deze samen weer oplossen. Samen zijn wij een team, samen komen we verder, samen staan we sterk. En wie weet hoor jij daar straks ook bij!

  • icon respect Respect
  • icon respect Vertrouwen
  • icon respect Verantwoordelijkheid
  • icon respect Openheid
  icon shield Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team.

  Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

  Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

  Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

  We zijn al sinds 2014 klant bij van Erkelens, hier wordt je totaal ontzorgd in je administratie en daarnaast denken ze ook heel goed met je. Zo hebben wij totaal geen omkijken en kunnen wij doen waar wij echt goed in zijn! Ik beveel van Erkelens dan ook aan iedereen aan. Probeer het en ervaar zelf zou ik zeggen:).

  • Fatih Kilic
  • Huqson

  Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

  Maatschappelijke betrokkenheid

  We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan elkaar en aan de maatschappij. Dat doen we door bijvoorbeeld lokaal betrokken te zijn bij maatschappelijke thema’s, initiatieven en organisaties. Wij sponsoren regelmatig activiteiten en verenigingen in onze omgeving. En we zetten ons als team, via Stichting Present, jaarlijks in voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

  Over van Erkelens.

  Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team in goede harmonie samen. Onze kernwaarden zijn: Respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid en openheid.

  Lees meer

  Mediation; de weg
  naar een oplossing

  Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Chat met ons
  Hallo, hoe kunnen we u helpen?