Zoek jij een leerzame stage?

Wij bieden jaarlijks diverse stageplekken aan voor scholieren die graag willen werken op een accountantskantoor. De stageplekken zijn bij ons vooral te vinden op de afdeling administratie en samenstel. We bieden zeer leerzame stages, waarbij kennis gemaakt wordt met verschillende onderdelen binnen ons bedrijf. Elke stagiair begeleiden wij met de grootst mogelijke zorg, zodat de stageperiode met veel meer kennis afgesloten kan worden. We bieden je een prettige werkomgeving met fijne collega's, die jou de kneepjes van het vak willen leren.

shield Solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wie weet bent u de volgende stagiaire!

[contact-form-7 id="544" title="Resume Form"] Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat vinden wij belangrijk

Bij ons werken behulpzame en vriendelijke collega's die altijd voor elkaar klaar staan. Wij leren van elkaar, mogen fouten maken en zullen deze samen weer oplossen. Samen zijn wij een team, samen komen we verder, samen staan we sterk. En wie weet hoor jij daar straks ook bij!

  • icon respect Respect
  • icon respect Vertrouwen
  • icon respect Verantwoordelijkheid
  • icon respect Openheid
icon shield Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Maatschappelijke betrokkenheid

We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan elkaar en aan de maatschappij. Dat doen we door bijvoorbeeld lokaal betrokken te zijn bij maatschappelijke thema’s, initiatieven en organisaties. Wij sponsoren regelmatig activiteiten en verenigingen in onze omgeving. En we zetten ons als team, via Stichting Present, jaarlijks in voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Over van Erkelens.

Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team in goede harmonie samen. Onze kernwaarden zijn: Respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid en openheid.

Lees meer

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?