Pas jij in ons team?

Wij hebben allerlei specialisten en veel kennis bij ons op kantoor. Denk jij dat jij je steentje bij kan dragen om ons kantoor kwalitatief nog beter te maken? Beschik jij over de kernwaarden die voor ons zo belangrijk zijn? Wij hebben momenteel een vacature open staan voor Assistent Accountant MKB:

shield Solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en upload je cv met motivatie!

Solliciteren

Vul onderstaand formulier in en upload je cv met motivatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat vinden wij belangrijk

Bij ons werken gedreven maar vriendelijke collega's die altijd voor elkaar klaar staan. Wij leren van elkaar, mogen fouten maken en zullen deze samen weer oplossen, zo houden we elkaar scherp. Samen zijn wij een multidisciplinair team, samen komen we verder, samen staan we sterk. En wie weet hoor jij daar straks ook bij!

  • icon respect Respect
  • icon respect Vertrouwen
  • icon respect Verantwoordelijkheid
  • icon respect Openheid
icon shield Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Maatschappelijke betrokkenheid

We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan elkaar en aan de maatschappij. Dat doen we door bijvoorbeeld lokaal betrokken te zijn bij maatschappelijke thema’s, initiatieven en organisaties. Wij sponsoren regelmatig activiteiten en verenigingen in onze omgeving. En we zetten ons als team, via Stichting Present, jaarlijks in voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Over van Erkelens.

Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team in goede harmonie samen. Onze kernwaarden zijn: Respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid en openheid.

Lees Meer

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?