Over Ons

Het beste resultaat bereiken we samen

Wij zijn vernieuwend en ambitieus met de focus op vooruitgang, uw vooruitgang! Daarom zoeken wij altijd naar nieuwe mogelijkheden en technologieën om ondernemers zo goed en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Op het juiste moment voorzien wij u van de beste bedrijfsinformatie, zodat u een handvat heeft, waarmee u uw cijfers kunt omzetten in inzicht en daarmee de juiste beslissingen voor de toekomst kunt nemen.

Wat vinden wij belangrijk

Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team professionals harmonieus samen. Onze kernwaarden geven goed weer hoe we met elkaar, met onze klanten en omgeving. Met de onderstaande kernwaarde bevorderen we een optimale samenwerking.

  • Respect
  • Vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid
  • Openheid
icon shield Bij Van Erkelens werkt een getalenteerd team.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij zijn een commerciële onderneming en willen winst maken, maar niet ten koste van alles. We vinden het ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan elkaar en aan de maatschappij. Dat doen we door bijvoorbeeld lokaal betrokken te zijn bij maatschappelijke thema’s, initiatieven en organisaties. Wij sponsoren regelmatig activiteiten in onze omgeving zoals de jeugd van Voetbalvereniging VIOS en de heren van Volleybalvereniging Ormi. Verder zetten ons als team in voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor ons een ervaring waar we allemaal rijker van worden. Daarnaast doen we ons best om bewust en verantwoord om te gaan met onze leefomgeving en het milieu.

shield

Van Erkelens.
Uw vraag is onze zorg.

Dagelijks krijgen wij verschillende vragen binnen van klanten. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij de belangrijkste en meest gestelde vragen voor u op een rij gezet.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?