arrow Back
Klant aan het woord
08 jul 2024

Klant aan het woord: Marty Fidder


“Mijn bedrijf Catering Culinair in Nunspeet bestaat inmiddels ruim 25 jaar. Ik ben ooit voor mezelf begonnen omdat ik koken leuk vond. Vanwege ruimtegebrek verhuisde het bedrijf van Kampen naar Nunspeet. Inmiddels opereren we voor talloze opdrachtgevers. Die zitten gemiddeld genomen tussen Harderwijk, Zwolle, Apeldoorn en Lelystad.”

“Particulieren, bedrijven? Huiscateraar zijn op locatie? Jubileumfeest, trouwerij op locatie? Geen feest of evenement is te gek, geen culinaire vraag blijft onbeantwoord. Wij verzorgen catering in de breedste zin van het woord. Heel eerlijk? Ik denk dat Corné hetzelfde denkt over zijn opdrachtgevers. Geen verzoek is hem te gek. Bij fiscale onderwerpen en administratieve zaken weet hij altijd van de hoed en de rand. Maar bovenal is Corné eerlijk en recht door zee. Hij zal zijn klanten nooit naar de mond praten, hij zegt het zoals het is. Dat waardeer ik enorm. Dat heeft er inmiddels ook voor gezorgd dat ik hem helemaal niet zie als mijn boekhouder. Hij is mijn klankbord. Ik weet: als ik Corné bel, dan zal hij altijd reageren.”

“Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs doet alles voor me. De volledige administratie, zowel privé als zakelijk, wordt door hen geregeld. Pensioenen in eigen beheer? Contracten maken voor nieuw aan te nemen personeelsleden? Loonadministratie? Vermogensbeheer? Alle fiscale vraagstukken worden me uit handen genomen. Ze zijn vakkundig en bij de tijd. Ze weten wat ze doen. Maar het allerbelangrijkste? Corné en zijn medewerkers weten hoe ik persoonlijk in elkaar zit. Wat er allemaal in mijn leven gebeurd is. Dat is ook belangrijk. We hebben de afgelopen 24 jaar echt een relatie opgebouwd. Ik vind: je doet het samen of je doet het niet. Corné laat in alles zien dat hij graag samen werkt.”

“Ook als personen lijken we wel een beetje op elkaar. We doen geen buitensporige dingen, we denken heel lang na over bepaalde beslissingen. Dat maakt misschien ook wel dat we allebei staan waar we nu staan met onze beider bedrijven.”

Marty Fidder, Catering Culinair BV

 

Gerelateerde nieuws items

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Corné en zijn medewerkers bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs zijn eerlijk en recht door zee. Dat waardeer ik enorm. Ik zie hen als klankbord. Ze doen alles voor me.”

  • Marty Fidder
  • Catering Culinair BV

“De medewerkers bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs zijn super betrouwbaar en loyaal. Daarbij loopt men hier voorop als het gaat om de huidige ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. Zo zie ik tegenwoordig via een appje een dashboard waarbij realtime te zien is wat mijn bedrijfskosten en mijn inkomsten zijn. Zonder overdrijven: ze fungeren als mijn financiële geweten.”

  • Henk Ouwens
  • H. Ouwens Beheer BV

“Ik maak vanaf 1999 gebruik van de diensten van Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. Aangezien ik nog steeds klant ben, is volgens mij wel bewezen, dat het een goede tip en dus de juiste keuze was. De sfeer bij het Vaassense bedrijf is heel gemoedelijk, vriendelijk en laagdrempelig. Je hebt het gevoel dat je elke vraag kunt stellen. Geen vraag of wens is ongewoon.”

  • Gert van der Beek
  • Meralis BV

Je wordt hier goed geholpen. Iedereen bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is heel erg klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Vanaf het eerste moment voelde het zeer vertrouwd aan bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. We hebben er dus nooit over getwijfeld om ergens anders naartoe te gaan. Dat zegt wel genoeg, toch?

  • Jan en Henriëtte Lagemaat
  • Bouwbedrijf Jan Lagemaat BV

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?