arrow Back
Klant aan het woord
21 jun 2024

Klant aan het woord: Jan en Henriëtte Lagemaat


“Ons Eper aannemersbedrijf Bouwbedrijf Jan Lagemaat BV bestaat dit jaar 25 jaar. Net zoals het bedrijf van Corné. Het grootste gedeelte van die 25 jaar zijn we al klant bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs.  Vanaf het eerste moment voelde het zeer vertrouwd aan. En we hebben er dus nooit over gedacht om ergens anders naartoe te gaan. Dat zegt wel genoeg, toch?”

“Heel fijn om te ervaren? We hebben bij Corné steeds te maken met vaste personen. Zo is Maurice degene die onze loonadministratie doet. Dat gehele traject loopt bij ons wekelijks. Elke maandag en dinsdag werken we zelf eerst alles bij. Vervolgens verzorgt Rianne op woensdag alle laatste handelingen. Deze vaste, vertrouwde aanpak, zorgt bij onze bedrijfsvoering voor veel rust.”

“Iedere woensdag hoeven we maar een paar minuten op het computerscherm te kijken om te weten waar we staan. Zo nodig, kunnen we dan heel snel bijsturen. Als je aan het einde van het jaar alleen achterom kijkt, ben je vaak te laat. Vooruit kijken, daar gaat het bij ons om.”

“Naast de loonadministratie en het zakelijke btw- en belastingstraject zitten we voor onze privéadministratie ook bij Corné. En ons bedrijf heeft nog een tak. Toen we een aantal jaren geleden, samen met een andere bevriende ondernemer, wat vastgoed zijn gaan kopen, ontwikkelen, verhuren of verkopen, kwam andere expertise van dit veelzijdige Vaassense administratiekantoor heel erg van pas. We varen mee op hun kennis, maar we blijven wel altijd vragen stellen. Zo houden we elkaar scherp.”

“Samenwerken met onze andere adviseurs is ook geen punt bij Van Erkelens. Het maakt ons allemaal sterk. Onze bedrijven zijn misschien totaal verschillend. Maar we spreken wel dezelfde taal. Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is een bedrijf dat altijd veel inzicht in zaken blijft geven. Dat maakt hun aanpak dus ook altijd erg toegankelijk. Geen vraag is dom, we worden met veel respect behandeld door Corné en zijn collega’s. We zijn hier geen nummer.”

“Ook houdt men hedendaagse ontwikkelingen goed in de gaten bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. Zeker door de softwareprogramma’s (onder andere van Afas) waar ze mee werken. Wij zijn goed in bouwen. Zij zijn goed in cijfers. Dat zorgt voor openheid en vertrouwen, vinden wij. Voor ons allebei is het duidelijk dat we mede door deze goede samenwerking elk jaar met mooie, positieve cijfers hebben kunnen afsluiten. Onze mening? Een goed administratiekantoor betaalt zichzelf terug.”

Jan en Henriëtte Lagemaat, Bouwbedrijf Jan Lagemaat BV

Gerelateerde nieuws items

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Corné en zijn medewerkers bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs zijn eerlijk en recht door zee. Dat waardeer ik enorm. Ik zie hen als klankbord. Ze doen alles voor me.”

  • Marty Fidder
  • Catering Culinair BV

“De medewerkers bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs zijn super betrouwbaar en loyaal. Daarbij loopt men hier voorop als het gaat om de huidige ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. Zo zie ik tegenwoordig via een appje een dashboard waarbij realtime te zien is wat mijn bedrijfskosten en mijn inkomsten zijn. Zonder overdrijven: ze fungeren als mijn financiële geweten.”

  • Henk Ouwens
  • H. Ouwens Beheer BV

“Ik maak vanaf 1999 gebruik van de diensten van Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. Aangezien ik nog steeds klant ben, is volgens mij wel bewezen, dat het een goede tip en dus de juiste keuze was. De sfeer bij het Vaassense bedrijf is heel gemoedelijk, vriendelijk en laagdrempelig. Je hebt het gevoel dat je elke vraag kunt stellen. Geen vraag of wens is ongewoon.”

  • Gert van der Beek
  • Meralis BV

Je wordt hier goed geholpen. Iedereen bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is heel erg klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Vanaf het eerste moment voelde het zeer vertrouwd aan bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. We hebben er dus nooit over getwijfeld om ergens anders naartoe te gaan. Dat zegt wel genoeg, toch?

  • Jan en Henriëtte Lagemaat
  • Bouwbedrijf Jan Lagemaat BV

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?