arrow Back
Klant aan het woord
24 feb 2024

Klant aan het woord: Henk Ouwens


“Ik denk dat ik één van de eerste klanten ben bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. In die 25 jaar is er bij Corné, maar ook bij zijn collega’s, steeds een aantal kernwoorden belangrijk geweest. Ze zijn super betrouwbaar en loyaal. Ze weten wat er speelt, ze weten wat er kan en mag. Zonder overdrijven: ze fungeren als mijn financiële geweten.”

“Ik durf mijn schoenendoos met bonnetjes en andere administratieve formulieren met een gerust hart bij hen te brengen. Ik laat me wat dat aangaat volledig adviseren. Ik hoef me niet druk te maken, want ik weet dat het geregeld wordt. Daarbij zijn er weinig personele wisselingen bij dit Vaassense administratiekantoor. Een hecht team met bekende gezichten dus. Dat zorgt bij mij toch voor een betrouwbaar gevoel.”

“Met al mijn financiële vragen klop ik dus bij hen aan. Mijn privé administratie wordt bij hen geregeld en ik heb in de loop der jaren een aantal bedrijven gehad waarvoor ze accountancy en belastingadvies verzorgden. De verkoop van mijn laatste bedrijf is onlangs afgerond, daar hebben ze ook perfect bij geholpen. Ik heb daarbij geïnvesteerd in vastgoed en ik wil graag dat mijn pensioen goed geregeld is. Kortom: de werkzaamheden zijn zeer veelzijdig.”

“Daarbij loopt Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs steeds voorop als het gaat om de huidige ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. Natuurlijk moet de financiële kennis kloppen. Die dient hier echt als stevige basis. Toch worden innovaties ook steeds omarmd bij Corné en de zijnen. Zo zie ik tegenwoordig via een appje een dashboard waarbij realtime te zien is wat mijn bedrijfskosten en mijn inkomsten zijn. Zo kun je als ondernemer scherp sturen en snel reageren.”

“Mijn wens voor de komende 25 jaar? Ik hoop dat iedereen bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs rust, stabiliteit en plezier houdt in het doen van hun diverse werkzaamheden.”

Henk Ouwens, H. Ouwens Beheer BV

Gerelateerde nieuws items

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Corné en zijn medewerkers bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs zijn eerlijk en recht door zee. Dat waardeer ik enorm. Ik zie hen als klankbord. Ze doen alles voor me.”

  • Marty Fidder
  • Catering Culinair BV

“De medewerkers bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs zijn super betrouwbaar en loyaal. Daarbij loopt men hier voorop als het gaat om de huidige ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. Zo zie ik tegenwoordig via een appje een dashboard waarbij realtime te zien is wat mijn bedrijfskosten en mijn inkomsten zijn. Zonder overdrijven: ze fungeren als mijn financiële geweten.”

  • Henk Ouwens
  • H. Ouwens Beheer BV

“Ik maak vanaf 1999 gebruik van de diensten van Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. Aangezien ik nog steeds klant ben, is volgens mij wel bewezen, dat het een goede tip en dus de juiste keuze was. De sfeer bij het Vaassense bedrijf is heel gemoedelijk, vriendelijk en laagdrempelig. Je hebt het gevoel dat je elke vraag kunt stellen. Geen vraag of wens is ongewoon.”

  • Gert van der Beek
  • Meralis BV

Je wordt hier goed geholpen. Iedereen bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is heel erg klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Vanaf het eerste moment voelde het zeer vertrouwd aan bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. We hebben er dus nooit over getwijfeld om ergens anders naartoe te gaan. Dat zegt wel genoeg, toch?

  • Jan en Henriëtte Lagemaat
  • Bouwbedrijf Jan Lagemaat BV

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?