arrow Back
Klant aan het woord
24 mei 2024

Klant aan het woord: Gert van der Beek


“Ik maak vanaf 1999 gebruik van de diensten van Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. In dat jaar is mijn eigen bv opgericht. In die tijd was ik samen met een zakelijke partner eigenaar van ons toenmalige bedrijf. We hadden allebei een eigen bv. Daar zat een holding bv tussen. Zo werden we beiden eigenaar van de werk bv.”

“Ik zocht een bedrijf dat voor mij de administratie kon doen. Ik ben toen getipt over het bedrijf van Corné. Het kleinschalige beviel me meteen. Daarbij was de klik met Corné er.  Aangezien ik nog steeds klant ben, is volgens mij wel bewezen, dat het een goede tip en dus de juiste keuze was.”

“De sfeer bij het Vaassense bedrijf is heel gemoedelijk, vriendelijk en laagdrempelig. Je hebt het gevoel dat je elke vraag kunt stellen. Geen vraag of wens is ongewoon. Dat maakt samenwerken erg plezierig.”

“Ook al is Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs behoorlijk gegroeid, de persoonlijke behandeling is behouden. Tegelijkertijd gaan ze met de tijd mee en wordt er weldegelijk geïnnoveerd. Dit bedrijf verzorgt een professionele boekhouding met behulp van een moderne platform. Toch krijg je nergens het gevoel, dat het een grote onpersoonlijke organisatie wordt.”

“Wil je niet als nummer weggezet worden? Wil je een persoonlijke benadering en persoonlijke band met je accountant en boekhouder voelen? Wil je voor advies in de meeste brede vorm bij je accountant terecht kunnen? Dan moet je bij Corné en zijn team zijn.”

“Ik wens iedereen bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs toe dat ze nog vele jaren op dezelfde voet verder mogen werken. Samen als hecht team en in goede gezondheid.”

Gert van der Beek, Meralis BV

 

Gerelateerde nieuws items

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Corné en zijn medewerkers bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs zijn eerlijk en recht door zee. Dat waardeer ik enorm. Ik zie hen als klankbord. Ze doen alles voor me.”

  • Marty Fidder
  • Catering Culinair BV

“De medewerkers bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs zijn super betrouwbaar en loyaal. Daarbij loopt men hier voorop als het gaat om de huidige ontwikkelingen in de financiële dienstverlening. Zo zie ik tegenwoordig via een appje een dashboard waarbij realtime te zien is wat mijn bedrijfskosten en mijn inkomsten zijn. Zonder overdrijven: ze fungeren als mijn financiële geweten.”

  • Henk Ouwens
  • H. Ouwens Beheer BV

“Ik maak vanaf 1999 gebruik van de diensten van Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. Aangezien ik nog steeds klant ben, is volgens mij wel bewezen, dat het een goede tip en dus de juiste keuze was. De sfeer bij het Vaassense bedrijf is heel gemoedelijk, vriendelijk en laagdrempelig. Je hebt het gevoel dat je elke vraag kunt stellen. Geen vraag of wens is ongewoon.”

  • Gert van der Beek
  • Meralis BV

Je wordt hier goed geholpen. Iedereen bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs is heel erg klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Vanaf het eerste moment voelde het zeer vertrouwd aan bij Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs. We hebben er dus nooit over getwijfeld om ergens anders naartoe te gaan. Dat zegt wel genoeg, toch?

  • Jan en Henriëtte Lagemaat
  • Bouwbedrijf Jan Lagemaat BV

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?