Salarisadministratie

U wilt uw salarisadministratie liever uitbesteden? Het voeren van uw salarisadministratie kost niet alleen veel tijd, maar vraagt ​​ook om continuïteit en kennis van de actuele wet- en regelgeving. U vind in ons een prima partner daarvoor. Bovendien houden wij  wijzigingen in de wet- en regelgeving en relevante cao's voor u bij en leveren wij de informatie aan de Belastingdienst, werkgeversinstanties, pensioenfondsen en andere instellingen.

Altijd toegankelijk en veilig

Wie Van Erkelens Accountants | Belastingadviseur kiest als partner kiest voor het 24/7 inzien van gegevens. Uw salarisadministratie beheren wij vanuit de Cloud, waar het opgeslagen en beheerd wordt. Of u nu woonachtig of werkzaam bent te Vaassen, Deventer, Apeldoorn, Harderwijk of Zwolle; u kunt personeels- en urenmutaties invoeren, aangiften loonheffingen opvragen en eenvoudige rapportages maken. Via een handige app hebben ook uw medewerkers toegang tot specifieke gegevens wanneer u uw salarisadministratie gaat uitbesteden. Zo kunnen ze zelf salarisstroken of jaaropgaves downloaden, een adreswijziging invoeren of vrije dagen inzien.

Voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw salarisadministratie zorgt voor:

  • Continuïteit en kwaliteit
  • Up-to-date met de cao
  • Up-to-date wat betreft wet- en regelgeving
  • Tijdsbesparing
  • Inzicht en overzicht in de loonkosten
  • Optimaal gebruik beschikbare loonsubsidies en kortingsregelingen
shield Salarisadministratie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0578-574808 of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?