Levensexecuteur / Executeur

Wie behartigt uw belangen?

U wordt een dagje ouder en voor financiële zaken steeds meer afhankelijk van anderen. U gaat voor langere tijd naar het buitenland, of u bent ziek en weet niet hoe u er over een tijdje aan toe bent. Wie behartigt dan uw belangen als u dat zelf niet meer kunt? Het is goed om hier op tijd over na te denken. U kunt in een uitgebreide volmacht, het 'levenstestament' iemand aan wijzen van wie u wilt dat die uw belangen behartigt. Zo houdt u de regie in eigen hand en worden de zaken volgens uw wensen geregeld.

U houdt de regie in eigen hand

Het opmaken van een levenstestament biedt u veel voordelen. U legt erin vast wie uw belangen behartigt als u het zelf niet meer kunt en wat uw 'eigen wil' was op het moment dat u het zelf  niet goed meer kunt vertellen of overzien. Belangrijke zaken en situaties waarover u zich zorgen maakt, kunt u op die manier beschrijven en regelen.

Veel kennis en ervaring

Heeft u binnen de eigen relatie- of familiekring iemand die kan optreden als gevolmachtigde is dat de beste oplossing. Heeft u niet zo iemand of wilt een onafhankelijke persoon? Bij Van Erkelens beschikken we over ruime kennis en ervaring om op te treden als uw gevolmachtigde in uw levenstestament. Wij realiseren ons dat het een grote stap is om de regie over uw financiën en uw vermogen uit handen te geven! Daarom zullen wij als gevolmachtigde, binnen de uitvoering van uw levenstestament, altijd handelen naar de geest en de regie die u zelf hebt aangegeven. Bovendien leggen wij bij de uitvoering van een levenstestament altijd verantwoording af aan iemand die u daarvoor aanwijst of aan een notaris.

Zekerheid van een onafhankelijk executeur

Naast het optreden als gevolmachtigde voor uw levenstestament kunnen wij ook voor u optreden als executeur in uw nalatenschap. Vooral als er ondernemingen, participaties, onroerend goed of buitenlands vermogen in de nalatenschap betrokken zijn, is de brede kennis en ervaring die bij Van Erkelens in huis zijn erg zinvol. Staan de  familieverhoudingen onder spanning? Dan ​​biedt een onafhankelijke executeur de zekerheid dat uw nalatenschap professioneel en volgens uw wensen wordt afgehandeld. Omdat de juridische kant van een nalatenschap gewaarborgd moet zijn werken we altijd in samenspraak met een notaris.

shield Levensexecuteur

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

  Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

  Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

  We zijn al sinds 2014 klant bij van Erkelens, hier wordt je totaal ontzorgd in je administratie en daarnaast denken ze ook heel goed met je. Zo hebben wij totaal geen omkijken en kunnen wij doen waar wij echt goed in zijn! Ik beveel van Erkelens dan ook aan iedereen aan. Probeer het en ervaar zelf zou ik zeggen:).

  • Fatih Kilic
  • Huqson

  Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

  Mediation; de weg
  naar een oplossing

  Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Chat met ons
  Hallo, hoe kunnen we u helpen?