Jaarrekening

Een jaarrekening is het financiële eindverslag van uw bedrijf waarin het resultaat het boekjaar met het voorgaande boekjaar en uw begroting worden vergeleken. Ieder bedrijf heeft behoefte aan jaarcijfers. Het kan gaan om enkelvoudige of geconsolideerde jaarrekening of om eenvoudige jaarcijfers van een ZZP'er of VOF . Het is een belangrijk document waaruit u conclusies kunt halen en waaruit u doelen kunt stellen. De jaarcijfers zijn niet alleen voor u belangrijk, maar ook banken en de fiscus zullen er om vragen.

Beperk kosten

Om de kosten van het opstellen van de jaarrekening te beperken, kunt u gebruik te maken van ons digitale boekhoudprogramma. Omdat u hierin alles goed en overzichtelijk kunnen registreren kunt u kostbare tijd besparen. Daarnaast vormt dit een prima vertrekpunt voor uw jaarcijfers. 

Deponeren KvK

Ook bij het deponeren van uw jaarrekening helpen wij u. Door onze koppeling met de Kamer van Koophandel kunt u met ons klantportaal de publicatiecijfers rechtstreeks verzenden naar de Kamer van Koophandel. Zo bent u in een paar klikken klaar en dat is wel zo gemakkelijk.

Meer inzicht

U wilt meer grip krijgen op uw bedrijf kunnen wij aanbevelen om samen met u de jaarcijfers te bespreken, wij leggen u duidelijk uit wat u leest en waar uw verbeteringen liggen. Wij met onze kennis helpen u daarmee de groei van uw bedrijf te realiseren.

shield Jaarrekening

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0578-574808 of vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

Mediation; de weg
naar een oplossing

Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close
Chat openen
1
Hulp nodig?
Chat met ons
Hallo, hoe kunnen we u helpen?