Jaarrekening

Een jaarrekening is het financiële eindverslag van uw bedrijf waarin het resultaat het boekjaar met het voorgaande boekjaar en uw begroting worden vergeleken. Ieder bedrijf heeft behoefte aan jaarcijfers. Het kan gaan om enkelvoudige of geconsolideerde jaarrekening of om eenvoudige jaarcijfers van een ZZP'er of VOF . Het is een belangrijk document waaruit u conclusies kunt halen en waaruit u doelen kunt stellen. De jaarcijfers zijn niet alleen voor u belangrijk, maar ook banken en de fiscus zullen er om vragen.

Beperk kosten

Om de kosten van het opstellen van de jaarrekening te beperken, kunt u gebruik te maken van ons digitale boekhoudprogramma. Omdat u hierin alles goed en overzichtelijk kunnen registreren kunt u kostbare tijd besparen. Daarnaast vormt dit een prima vertrekpunt voor uw jaarcijfers. 

Deponeren KvK

Ook bij het deponeren van uw jaarrekening helpen wij u. Door onze koppeling met de Kamer van Koophandel kunt u met ons klantportaal de publicatiecijfers rechtstreeks verzenden naar de Kamer van Koophandel. Zo bent u in een paar klikken klaar en dat is wel zo gemakkelijk.

Meer inzicht

U wilt meer grip krijgen op uw bedrijf kunnen wij aanbevelen om samen met u de jaarcijfers te bespreken, wij leggen u duidelijk uit wat u leest en waar uw verbeteringen liggen. Wij met onze kennis helpen u daarmee de groei van uw bedrijf te realiseren.

shield Jaarrekening

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over Van Erkelens Accountants | Belastingadviseurs

  Bij Van Erkelens staan ze altijd voor me klaar. Ze zijn vriendelijk, kunnen alles helder uitleggen en zorgen dat mijn administratie altijd op orde is.

  Je wordt er goed geholpen en ze zijn heel klantvriendelijk.

  • Michelle Burgers
  • Virtueel Assistent

  We zijn al sinds 2014 klant bij van Erkelens, hier wordt je totaal ontzorgd in je administratie en daarnaast denken ze ook heel goed met je. Zo hebben wij totaal geen omkijken en kunnen wij doen waar wij echt goed in zijn! Ik beveel van Erkelens dan ook aan iedereen aan. Probeer het en ervaar zelf zou ik zeggen:).

  • Fatih Kilic
  • Huqson

  Buitengewoon behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je goed geholpen, een aanspreekpunt wel zo prettig. Ik raad dit bedrijf aan.

  • Rita Sarani
  • Sarani B.V.

  Mediation; de weg
  naar een oplossing

  Een geschil wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen zonder dat het uitloopt op een juridische kwestie. In de meeste gevallen kan een onafhankelijke mediator van Van Erkelens dit snel, doeltreffend en met een uitkomst waar beide partijen ook op de lange termijn tevreden mee zijn.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Chat met ons
  Hallo, hoe kunnen we u helpen?